ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ του 13ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων

Στους ρυθμούς του 13ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων θα αρχίσει να κινείται η πόλη του Βόλου από σήμερα, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται η άφιξη της αποστολής του Καναδά, της πρώτης ομάδας που ανοίγει τον χορό των αφίξεων μεταξύ των 34 χωρών από τις πέντε Ηπείρους, που θα συμμετάσχουν συνολικά στο Πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής Ελλάδος.

Μία εβδομάδα πριν από την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Βόλου, εντείνονται οι προετοιμασίες για την άρτια οργάνωση των αγώνων που θα διεξαχθούν στο Βόλο από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου, με συνδιοργανωτές την Παγκόσμια Κολυμβητική Ομοσπονδία (FINA) και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Στο Βόλο αναμένονται συνολικά 430 άτομα, εκ των οποίων 369 είναι μέλη των αθλητικών αποστολών, 51 κριτές και 10 άτομα VIP. Υπενθυμίζεται ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης θα λάβουν μέρος 34 χώρες όσον αγορά το αγωνιστικό μέρος, αλλά έχουν σταλεί κριτές από 37 χώρες όλου του κόσμου. Αναλυτικά οι χώρες είναι: Αργεντινή (μόνο κριτή), Αυστρία, Λευκορωσία, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Τσεχία, Αίγυπτος, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Καζακστάν, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Περού, Ρωσία, Σερβία (μόνο κριτή), Σιγκαπούρη (μόνο κριτή), Νότια Αφρική, Σλοβακία, Ελβετία, Ουκρανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Βενεζουέλα.

Όπως είναι γνωστό, εθελοντική συμμετοχή έχουν δηλώσει 250 πολίτες του Βόλου, ηλικίας 15-70 ετών, μεμονωμένα άτομα αλλά και μέλη εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής, οι οποίες επί χρόνια προσφέρουν σημαντικότατο έργο. Οι εθελοντές πραγματοποιούν συναντήσεις με τα στελέχη που έχουν οριστεί υπεύθυνοι ανά τομέα, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανάγκες που θα κληθούν να υπηρετήσουν. Link:[http://e-volos.gr/el/athlitika/o_bolos_upodexetai_tis_korufaies_omades_34_xoron_apa_olo_ton_planiti.html]No data





ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ Ο Βόλος είναι μία από τις πιο μεγάλες πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας. Γνώρισε μεγάλη βιομηχανική ανάπτυξη έως τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια κάτι που δεν συνεχίστηκε κατά το δεύτερο μισό του 20ού αι. Μεγάλα εργοστάσια όπως η καπνοβιομηχανία Ματσάγγου, οι σιδηρουργίες Γκλαβάνη και Σταματελόπουλου, και η υφαντουργία Παπαγεωργίου σταμάτησαν να λειτουργούν. Σήμερα, στην περιοχή του Βόλου εξακολουθούν να λειτουργούν ορισμένες μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, ωστόσο η οικονομία του Βόλου στηρίζεται πλέον κατά κύριο λόγο στο εμπόριο, τις υπηρεσίες και τον τουρισμό, και κατά δεύτερο λόγο στην βιοτεχνία και την βιομηχανία.

Στην πόλη του Βόλου, τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της έξαρσης της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας. Η ανεργία, κυρίως των νέων, η φτώχεια, η βία, τα ναρκωτικά είναι προβλήματα που πλήττουν τον Βόλο, όπως και όλες τις ελληνικές πόλεις στις μέρες μας. Η αδυναμία του κράτους έχει ως αποτέλεσμα, τη δημιουργία έντονου κλίματος φόβου και ανασφάλειας μεταξύ των πολιτών.

Η ανασφάλεια και ο φόβος των πολιτών οδηγεί στην αναζήτηση κι άλλων τρόπων αντιμετώπισης των προβλημάτων όπως στην αναζήτηση ενός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ. Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων ο όρος ¨ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ¨ συνδέεται με την παρακολούθηση εξωσυζυγικών σχέσεων. Ένας ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ ασχολείται και με αυτόν τον τομέα αλλά όχι εξ' ολοκλήρου. Στην πόλη του Βόλου, ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ, χειρίζεται υποθέσεις οικογενειακής βίας, επιμέλειας παιδιών, διατροφής, περιουσιακά ζητήματα, παρακολουθήσεις κινητών, οχημάτων, ανηλίκων με ¨περίεργες¨ συμπεριφορές, υποθέσεις αγνοουμένων προσώπων, επιχειρηματικές υποθέσεις κ.α. Κάποιες φορές χρειαζόμαστε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ και στον επαγγελματικό τομέα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Συχνά παρουσιάζονται φαινόμενα όπως είναι η έλλειψη ειλικρίνειας μεταξύ συνεταίρων, η μη εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους, οι φορολογικές έρευνες και πολλά άλλα ακόμη. Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ για να αντεπεξέλθει σε κάθε υπόθεση που θα του δοθεί, θα πρέπει να κινείται με μεθοδικότητα και παρατηρητικότητα έτσι ώστε σε συνδυασμό με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει, τις νέες τεχνολογίες και τις γνώσεις του, να βρίσκεται σε θέση να διεκπεραιώνει με επιτυχία τις υποθέσεις του. Τέλος, η αγάπη για την έρευνα και την επίλυση μυστηρίων, ο συστηματικός τρόπος εργασίας, η φαντασία, η τόλμη, η ταχύτητα αντιδράσεων και η ικανότητα αναλυτικής σκέψης είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ.

...




Επισκεφτείτε τον επίσημο δικτυακό μας τόπο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός